Niets zo lekker en verleidelijk als snacks of mini snacks: hamburgers, hotdogs, cheeseburgers, broodjes pita in maxi of mini formaat. Gemaakt van eerlijke en pure ingrediënten die de consument en de professional zullen verrassen. Uiteraard handgemaakt met uiterst zorgvuldig geselecteerde grondstoffen.

 

Ambachtelijk

het assortiment mini en maxi snacks zijn impulsverleiders pur sang die door Agro On zo zijn bereid dat ze snel gereed zijn voor gebruik. Ambachtelijk, maar met minimale inspanning, op snelle wijze te presenteren aan de liefhebber. Heerlijk!

 

Agro On is uw culinaire partner!

 

Agro On BV

Heythuyserweg 4

6085 NH Horn

Nederland

 

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T 0031 475 583 036

F 0031 475 501 302

Agro On gaat voor kwaliteit van zowel product als proces en legt de lat niet alleen hoog bij de eigen bedrijfsvoering, maar ook bij de toeleveranciers die voortdurend worden beoordeeld op kwaliteit en productveiligheid. Agro On is IFS- en BRC-gecertificeerd (high level) dit betekent dat afnemers kunnen vertrouwen op aantoonbare kwaliteitssystemen en voedselveiligheid.

 

Kwaliteitslabels   

Agro On introduceert met grote regelmaat diverse nieuwe producten die inspelen op de trends van morgen. Vanzelfsprekend is Agro On als gerenommeerde maker van smaak in het bezit van vele kwaliteitslabels. Een logisch gevolg van innovatieve bedrijfsvoering, moderne productietechnieken, ambachtelijk vakmanschap en grondstoffen van de hoogste kwaliteit.


Agro On is uw culinaire partner!

download

In 1998 heeft Dhr. Piet Kessels het bedrijf Agro On opgericht. Het bedrijf is gestart met de import en export van verse en diepgevroren groenten en fruit. Twee jaar later zijn diepgevroren maaltijdcomponenten, convenience food en snacks aan het assortiment toegevoegd.
Deze producten bestaan uit combinaties van groente, fruit, vlees, aardappel, champignons, kaas en brood. Wat ooit begon met het aanleveren van boontjes in spek, heeft zich in de loop der jaren uitgebreid naar het leveren van producten zoals onze classic en cheese burger, verschillende tapas producten, pizza’s en verschillende spiesen.


Agro On beschikt in Nederland over een productielocatie van 7000m2 en is gecertificeerd met een BRC en IFS certificaat. Agro On heeft maar één doel: uitdagende convenienceproducten, maaltijdcomponenten en heerlijke en eerlijke snacks bereiden die blijven verbazen. Naar onze mening moet voedsel de juiste prijs-kwaliteitverhouding bevatten, smaakvol, snel te bereiden, eerlijk en innovatief zijn.

 

Beleving

De grondstoffen die Agro On gebruikt worden direct vanuit de productiegebieden ingekocht en vóór verscheping door eigen kwaliteitscontroleurs ter plaatse onderworpen aan accurate keuringen. Alles wordt vervolgens met superieure zorg op handmatige wijze bereid.

 

Wij streven naar razendsnelle levering van food componenten, tapas, snacks, spiesen, industriële producten en desserts. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat elke consument altijd en overal gemakkelijk kan genieten van de ambachtelijke kwaliteitsproducten van Agro On. Momenteel vindt afzet van onze producten plaats in geheel Europa. Agro On is aanwezig in de kanalen food retail, food service en industrie.

 

Agro On is uw culinaire partner!