In 1998 heeft Dhr. Piet Kessels het bedrijf Agro On opgericht. Het bedrijf is gestart met de import en export van verse en diepgevroren groenten en fruit. Twee jaar later zijn diepgevroren maaltijdcomponenten, convenience food en snacks aan het assortiment toegevoegd.
Deze producten bestaan uit combinaties van groente, fruit, vlees, aardappel, champignons, kaas en brood. Wat ooit begon met het aanleveren van boontjes in spek, heeft zich in de loop der jaren uitgebreid naar het leveren van producten zoals onze classic en cheese burger, verschillende tapas producten, pizza’s en verschillende spiesen.


Agro On beschikt in Nederland over een productielocatie van 7000m2 en is gecertificeerd met een BRC en IFS certificaat. Agro On heeft maar één doel: uitdagende convenienceproducten, maaltijdcomponenten en heerlijke en eerlijke snacks bereiden die blijven verbazen. Naar onze mening moet voedsel de juiste prijs-kwaliteitverhouding bevatten, smaakvol, snel te bereiden, eerlijk en innovatief zijn.

 

Beleving

De grondstoffen die Agro On gebruikt worden direct vanuit de productiegebieden ingekocht en vóór verscheping door eigen kwaliteitscontroleurs ter plaatse onderworpen aan accurate keuringen. Alles wordt vervolgens met superieure zorg op handmatige wijze bereid.

 

Wij streven naar razendsnelle levering van food componenten, tapas, snacks, spiesen, industriële producten en desserts. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat elke consument altijd en overal gemakkelijk kan genieten van de ambachtelijke kwaliteitsproducten van Agro On. Momenteel vindt afzet van onze producten plaats in geheel Europa. Agro On is aanwezig in de kanalen food retail, food service en industrie.

 

Agro On is uw culinaire partner!